🇳🇱 Jubelen in Juni

Juni wordt voor ons een toffe maand! Dromen waarmaken, lekker optreden, we hebben er zin in!

Hey allemaal, hoe is het met jullie? Beetje zin in de zomer?

Juni wordt voor ons een toffe maand! Lekker bezig zijn met onze passie, zichtbaar zijn en naar het moment toe werken dat in het (nog niet eens zo ver) verleden niks meer was dan een mooie droom! 

helaas zijn onderstaande shows geannuleerd wegens een blessure van Miriam. Wordt vrrvolgd!

Fight For The Light!

De release van ons eerste album! Als je me 3 jaar geleden gezegd zou hebben dat ons album werkelijkheid zou worden, had ik je denk ik uitgelachen! Een album? Wij? Fast forward naar 2022, tadaa! Here it is! Fight For The Light is vanaf 20 juni te beluisteren op alle grote streaming diensten!

Fête de la Musique Ermelo

We hebben er 2 jaar op moeten wachten maar in juni is het eindelijk zover! Serge en ik staan op 18 juni op Fête de la Musique! HET festival waarbij het centrum van Ermelo omgetoverd wordt tot een fantastisch podium spektakel! We spelen een mooie set waarin we uiteraard ons eigen werk laten horen, aangevuld met een leuk cover repertoire! 

Als opening van deze fantastische dag sluit ik ook aan bij Arda’s Angels! 

12:00 Arda’s Angels | De Oude Kerk, Putterweg 16 Ermelo
14:00 New Night Era | De Ontmoeting, Stationsstraat 133 Ermelo
16:00 New Night Era | Elementa, Stationsstraat 60 Ermelo

GEANNULEERD Back to my roots

Het is bij ons allemaal begonnen met een keyboard, een gitaar en vocals, een folky vibe. Ter ere van ons pas verschenen album spelen we een semi akoestische set waarin ons eigen werk centraal staat! In het sfeervolle oude postkantoor van Ermelo gaan we terug naar one roots! Ook vullen we dit aan met covers die tekenend zijn voor onze inspiratie! 

Waar: Grand Cafe het Postkantoor, Stationsstraat 78 Ermelo
Wanneer: 23 juni om 20:00
Toegang: GRATIS

GEANNULEERD We pakken uit!

Zaterdagavond pakken we uit! Gewapend met instrumenten, looper setup en op volle kracht gaan we ervoor! We gaan er een gezellig feestje van maken om zo ons nieuwe album de liefde te geven die het verdient! In een lekkere ambiance laten we jullie onze songs horen zoals we ze bedoeld hebben! Uiteraard spelen we ook wat lekkere covers waarbij je niet stil kunt blijven zitten! Het is die dag ook pinchos avond (snacktijd!) dus kom langs, bestel een lekker drankje en geniet! 

Waar: Café de Liefde, Bruggestraat 5 Harderwijk
Wanneer: 25 juni om 20:00
Toegang: GRATIS

Een mooie maand met allerlei mooie dingen! We hopen je zeker te zien bij een van onze optredens, allemaal mag natuurlijk ook! We gaan knallen, jubel je met ons mee?

Liefs,

Miriam (New Night Era)