Diensten

Optredens

Ben je op zoek naar live muziek voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kijken graag met jou naar de mogelijkheden om er een toffe dag/middag/avond van te maken! Een optreden is maatwerk en in overleg kan er veel, stuur ons een mail voor meer informatie en voor het bespreken van jouw wensen! Check hier ons repetoire: https://www.streamersonglist.com/t/newnightera/songs

Demo

Heb je altijd al eens een demo op willen nemen? Om zo jouw vrienden en familie te laten horen waar je allemaal mee bezig bent? Dit kunnen wij voor jou verzorgen! We werken met kant en klare backing tracks. Deze dien je wel zelf aan te leveren. We gaan samen zitten om jouw wensen te bespreken en vooral lekker aan de slag om er zo een gezellige happening van te maken. Vanuit onze home studio nemen we jouw zangpartij op over de backing track. Ook zorgen we ervoor dat de demo mooi gemaakt wordt om jouw stem te laten stralen! Ongeveer een week na de opname sturen we de bestanden naar je toe. Liever een CD? Dit kunnen we uiteraard ook verzorgen!

(Backing)Vocals

Ben je op zoek naar een (achtergrond)zangeres en spreekt mijn sound jou aan? Tijdens de opname van ons album heb ik veel geleerd over koor partijen en het inzingen van strakke dubbel partijen. Ik kan diverse zangtechnieken toepassen om me aan te passen naar het liedje en zo de gewenste harmonieën in te zingen. Ik heb de mogelijkheid om thuis dingen in te zingen en online aan te leveren. Ook ben ik bereid om naar een eventuele opname locatie te reizen. Hier vraag ik wel een onkostenvergoeding voor.